Søk
Filter
Sprø vårruller fylt med skalldyr
Bookmark
12 av 75

Sprø vårruller fylt med skalldyr

Sprø vårruller fylt med skalldyr
Nutrition facts (per portion): 1370 kJ / 327 kcal
Fett: 9.5 g
Protein: 18 g
Carbs: 42.4 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 1 hvitløkfedd 
  • 5 g ingefær
  • 200 g hodekål
  • 1/3 vårløk
  • en klype salt
  • 100 g kyllingbryst 
  • en klype pepper
  • 50 g blekksprut 
  • 50 g pillede reker 
  • 50 g laks 
  • 1/2 ts Kikkoman naturlig brygget soyasaus 
  • 24 ark deig til Gyoza-puter 
  • 1/3 ts sesamolje 
  • 2 ss planteolje 

For dipsausen:

Slik gjør du det

Hvitløken, ingefær og hodekålen finhakkes. Strø salt over og press ut det overflødige vannet gjennom et bomullhåndkle. Kvern kyllingbrystkjøttet til 4 mm, tilsett og bland det godt med de finhakkede grønnsakene.

Dra skinnet av blekkspruten, pill rekene og rens laksen, grovhakk fisk og sjømaten og legg alt i en bolle og bland alt med  Kikkoman naturlig brygget soyasaus.

Sett bollen i kjøleskapet til marinering i 10–15 minutter.

Så blander du sjømaten med kyllingbryst og hodekålen.

En spiseskje av denne blandingen setter du på hvert gyoza-deig-ark og former en lukket sylinder. Rullen holder bedre sammen når du pensler litt vann på endene der du lukker rullen.

Legg rullene i en stekepanne med den varme oljeblandingen og fritér dem til de er sprø og lysegule.

Server vårrullene varme med dip-saus og en sprø salat, gjerne din yndlingssalat.

Brukte produkter i denne oppskriften

Nutrition facts (per portion): 1370 kJ / 327 kcal
Fett: 9.5 g
Protein: 18 g
Carbs: 42.4 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 1 hvitløkfedd 
  • 5 g ingefær
  • 200 g hodekål
  • 1/3 vårløk
  • en klype salt
  • 100 g kyllingbryst 
  • en klype pepper
  • 50 g blekksprut 
  • 50 g pillede reker 
  • 50 g laks 
  • 1/2 ts Kikkoman naturlig brygget soyasaus 
  • 24 ark deig til Gyoza-puter 
  • 1/3 ts sesamolje 
  • 2 ss planteolje 

For dipsausen: