Spinatsalat med sprø grønnsaker og sesam- og peanøttdressing

total tid 14 min.
2 min. tilberedningstid
10 min. marineringstid
2 min. koketid

Denne enkle vegetarsalaten kombinerer mild babyspinat med rå gulrot og reddik i en nøtteaktig dressing.

Ingredienser

1 porsjoner
100 g
babyspinat
250 g
hvit reddik
150 g
gulrot
1 bunt
gressløk
1 ss
sesamfrø
2 ss
peanøtter
 ½ ts
paprikapulver (mild eller sterk)

Dressing:

2 ss
olivenolje
1 ss
peanøttsmør
1 klype
pepper
Næringsinnhold (per porsjon): 1193 kJ  /  285 kcal
23,3 g Fett
8,2 g Protein
10 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Ha ingrediensene til dressingen oppi en liten beholder med lokk, skru på lokket og rist godt til innholdet blandes.

Steg 2

Vask spinaten og legg den i en bolle. Skrell og skjær reddik og gulrot i tynne staver. Finhakk gressløken og ha den sammen med grønnsakene.

Steg 3

Rist sesamfrø og peanøtter i en tørr panne, tilsett paprikapulver. Bland dette oppi salaten og hell over dressingen rett før servering.

Oppskrifts-ID: 1138

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Ha ingrediensene til dressingen oppi en liten beholder med lokk, skru på lokket og rist godt til innholdet blandes.

Vask spinaten og legg den i en bolle. Skrell og skjær reddik og gulrot i tynne staver. Finhakk gressløken og ha den sammen med grønnsakene.

Rist sesamfrø og peanøtter i en tørr panne, tilsett paprikapulver. Bland dette oppi salaten og hell over dressingen rett før servering.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.