Spicy yoghurtmarinade

total tid 35 min.
5 min. tilberedningstid
30 min. marineringstid

Denne duftende, lett krydrede marinaden er perfekt for å mørne kjøtt til grillingen. Den passer også bra til fisk.

Ingredienser

1 porsjoner
120 g
honning
25 g
raspet ingefær
200 g
raspet løk
20 g
karri
400 g
yoghurt naturell
Næringsinnhold (per porsjon): 3252 kJ  /  775 kcal
6,3 g Fett
37,5 g Protein
139,3 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Bland alle ingrediensene og bruk som marinade til alle typer kjøtt.

Steg 2

La stå i flere timer eller over natten avhengig av kjøttet (lengre tid for oksekjøtt og svin, kortere for kylling).

Oppskrifts-ID: 1131

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland alle ingrediensene og bruk som marinade til alle typer kjøtt.

La stå i flere timer eller over natten avhengig av kjøttet (lengre tid for oksekjøtt og svin, kortere for kylling).

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.