Spicy kyllingburger

total tid 30 min.
30 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
4 
kyllingbryst uten skinn
1 ss
olivenolje
4 skive
cheddarost
4 
burgerbrød, delt i to og ristet
4 ss
majones
2 
syltede jalapeños, i skiver
Salathjerter
Næringsinnhold (per porsjon): 2410 kJ  /  576 kcal
28,8 g Fett
43,5 g Protein
36,5 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Legg kyllingbrystene mellom to lag plastfolie og klem dem flate med en kjevle til de er 1 -1,5 cm tykke. Varm opp oljen i en stor teflonpanne og stek kyllingbrystene i 3 til 4 minutter på hver side. Tilsett Kikkoman Teriyaki-saus med ristet hvitløk og la alt steke i et par minutter til. Legg en osteskive på hvert kyllingbryst og la osten smelte.

Steg 2

Legg salatblader på den nederste delen av burgerbrødene, legg kyllingbrystene oppå og drypp varm teriyaki-saus over. Smør en teskje majones utover den øverste delen av burgerbrødene og strø et par jalapeños-skiver på toppen. Legg til slutt overdelen av burgerbrødene på.

Tilberedning på grillen

Gni de rene og ribbede kyllingbrystene inn med olje, og grill dem i 4 minutter på hver side. Ta dem av grillen, og smør dem inn med teriyaki-saus. Grill dem en gang til i noen minutter på hver side, og drypp resten av sausen over. Legg en osteskive på hvert kyllingbryst, og la osten smelte. Legg kyllingbrystene inn i burgerbrødene.

Oppskrifts-ID: 115

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Legg kyllingbrystene mellom to lag plastfolie og klem dem flate med en kjevle til de er 1 -1,5 cm tykke. Varm opp oljen i en stor teflonpanne og stek kyllingbrystene i 3 til 4 minutter på hver side. Tilsett Kikkoman Teriyaki-saus med ristet hvitløk og la alt steke i et par minutter til. Legg en osteskive på hvert kyllingbryst og la osten smelte.

Legg salatblader på den nederste delen av burgerbrødene, legg kyllingbrystene oppå og drypp varm teriyaki-saus over. Smør en teskje majones utover den øverste delen av burgerbrødene og strø et par jalapeños-skiver på toppen. Legg til slutt overdelen av burgerbrødene på.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.