Sjampinjonger med spinatfylling
Søk
Filter
Sjampinjonger med spinatfylling
Bookmark
51 av 385

Sjampinjonger med spinatfylling

Sjampinjonger med spinatfyll, perfekt tilberedt på grillen. Vi viser deg hvordan du tilbereder denne vegetariske klassikeren på grillen, perfekt krydret med Kikkoman soyasaus.

Sjampinjonger med spinatfylling
Total tid 40 min
Forberedelsestid: 25 min
Matlagingstid 15 min
670 kJ / 160 kcal
Fett: 9 g
Protein: 14 g
Karbohydrat: 6 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 8 Store sjampinjonger
  • 50 g bladspinat
  • 1 rød paprika
  • 1 rødløk
  • 1 ss smør
  • 2 ts Kikkoman soyasaus
  • Nykvernet hvit pepper
  • 75 g kremost med urter

Tilbehør:

  • Grillplanke av tre

Slik gjør du det

  1. Rengjør sjampinjongene (ikke vask dem) Dra stilkene ut og finhakk dem. Legg hodene til side. Vask og finhakk spinaten. Vask paprikaen og skjær den i små terninger. Skrell og finhakk løken.
  2. Smelt smøret i en panne på grillen og stek løken gyllen. Tilsett sjampinjongstilker, spinat og paprikaterninger og rør om. Hell på Kikkoman soyasaus og smak til med pepper.
  3. Avkjøl grønnsakene litt, og rør deretter inn kremosten. Smak til med pepper igjen. Fyll sjampinjonghodene med grønnsakmassen.
  4. Grill sjampinjongene i 10–15 minutter (avhengig av størrelsen) på indirekte varme, eventuelt på en grillplanke.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 40 min
Forberedelsestid: 25 min
Matlagingstid 15 min
670 kJ / 160 kcal
Fett: 9 g
Protein: 14 g
Karbohydrat: 6 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 8 Store sjampinjonger
  • 50 g bladspinat
  • 1 rød paprika
  • 1 rødløk
  • 1 ss smør
  • 2 ts Kikkoman soyasaus
  • Nykvernet hvit pepper
  • 75 g kremost med urter

Tilbehør:

  • Grillplanke av tre