Sautert kylling med sucrée

total tid 35 min.
35 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
600 g
kyllingbrystfilet
3 ½ ss
potetstivelse
3 ss
vegetabilsk olje
40 g
purre
 ½ bunt
gressløk
480 g
kokt basmatiris
1 klype
paprikapulver
Chilitråder
Næringsinnhold (per porsjon): 1822 kJ  /  435 kcal
8,6 g Fett
31,3 g Protein
55,9 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Tørk lett av kyllingbrystfileten, skjær den i passe store stykker og strø stivelse over det hele. Varm opp olje i en panne, stek kyllingen i den til den er gyllenbrun over det hele og tørk forsiktig overskytende olje ut av pannen med et kjøkkenhåndkle.

Steg 2

Tilsett Kikkoman Saus til Ris og glasser kyllingen med den.

Steg 3

Vask purre og gressløk, skjær purren i tynne strimler og gressløken i ringer.

Steg 4

Fordel risen på tallerkenen, legg på kylling med saus, pynt med purre og gressløk, strø på paprikapulver og chilitråder og server.

Oppskrifts-ID: 121

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Tørk lett av kyllingbrystfileten, skjær den i passe store stykker og strø stivelse over det hele. Varm opp olje i en panne, stek kyllingen i den til den er gyllenbrun over det hele og tørk forsiktig overskytende olje ut av pannen med et kjøkkenhåndkle.

Tilsett Kikkoman Saus til Ris og glasser kyllingen med den.

Vask purre og gressløk, skjær purren i tynne strimler og gressløken i ringer.

Fordel risen på tallerkenen, legg på kylling med saus, pynt med purre og gressløk, strø på paprikapulver og chilitråder og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.