
Ukens oppskrift
Sautert kylling med sucrée

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 600 g kyllingbrystfilet
- 3-4 ss potetstivelse
- 3 ss vegetabilsk olje
- 120 ml søt Kikkoman saus for ris (sucrée)
- 40 g purre
- 1/2 bunt gressløk
- 480 g kokt basmatiris
- 1 klype paprikapulver
- Chilitråder
Slik gjør du det
Tørk lett av kyllingbrystfileten, skjær den i passe store stykker og strø stivelse over det hele. Varm opp olje i en panne, stek kyllingen i den til den er gyllenbrun over det hele og tørk forsiktig overskytende olje ut av pannen med et kjøkkenhåndkle.
Tilsett søt saus for ris og glasser kyllingen med den. Vask purre og gressløk, skjær purren i tynne strimler og gressløken i ringer.
Fordel risen på tallerkenen, legg på kylling med saus, pynt med purre og gressløk, strø på paprikapulver og chilitråder og server.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 600 g kyllingbrystfilet
- 3-4 ss potetstivelse
- 3 ss vegetabilsk olje
- 120 ml søt Kikkoman saus for ris (sucrée)
- 40 g purre
- 1/2 bunt gressløk
- 480 g kokt basmatiris
- 1 klype paprikapulver
- Chilitråder