Søk
Filter
Sautert kylling med sucrée
Bookmark
8 av 429

Ukens oppskrift

Sautert kylling med sucrée

Sautert kylling med sucrée
Total tid 35 min
Forberedelsestid: 35 min
1822 kJ / 435 kcal
Fett: 8.6 g
Protein: 31.3 g
Karbohydrat: 55.9 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 600 g kyllingbrystfilet
  • 3-4 ss potetstivelse
  • 3 ss vegetabilsk olje
  • 120 ml søt Kikkoman saus for ris (sucrée)
  • 40 g purre
  • 1/2 bunt gressløk
  • 480 g kokt basmatiris
  • 1 klype paprikapulver
  • Chilitråder

Slik gjør du det

Tørk lett av kyllingbrystfileten, skjær den i passe store stykker og strø stivelse over det hele. Varm opp olje i en panne, stek kyllingen i den til den er gyllenbrun over det hele og tørk forsiktig overskytende olje ut av pannen med et kjøkkenhåndkle.

Tilsett søt saus for ris og glasser kyllingen med den. Vask purre og gressløk, skjær purren i tynne strimler og gressløken i ringer.

Fordel risen på tallerkenen, legg på kylling med saus, pynt med purre og gressløk, strø på paprikapulver og chilitråder og server.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 35 min
Forberedelsestid: 35 min
1822 kJ / 435 kcal
Fett: 8.6 g
Protein: 31.3 g
Karbohydrat: 55.9 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 600 g kyllingbrystfilet
  • 3-4 ss potetstivelse
  • 3 ss vegetabilsk olje
  • 120 ml søt Kikkoman saus for ris (sucrée)
  • 40 g purre
  • 1/2 bunt gressløk
  • 480 g kokt basmatiris
  • 1 klype paprikapulver
  • Chilitråder