Sashimi med ponzusaus og mangosalat
Søk
Filter
Sashimi med ponzusaus og mangosalat
Bookmark
180 av 324

Sashimi med ponzusaus og mangosalat

Sashimi med ponzusaus og mangosalat

Ingredienser for 2 porsjon(er)

  • 300 g laks av god kvalitet som kan spises rå
  • 1 mango
  • 1 agurk
  • 0,5 chili
  • 2 vårløk
  • 1 lime, saften
  • Frisk koriander
  • Kikkoman Ponzu Sauce

Slik gjør du det

  1. Skjær laks i tynne skiver til sashimi.
  2. Kutt mango og agurk i terninger. Finhakk chili og vårløk. Bland sammen mango, agurk, vårløk og chili til mangosalat. Press over limesaft og rør sammen.
  3. Server laksesashimi med mangosalat og Kikkoman Ponzu Sauce. Strø over frisk koriander og finhakket chili før servering.

Brukte produkter i denne oppskriften

Ingredienser for 2 porsjon(er)

  • 300 g laks av god kvalitet som kan spises rå
  • 1 mango
  • 1 agurk
  • 0,5 chili
  • 2 vårløk
  • 1 lime, saften
  • Frisk koriander
  • Kikkoman Ponzu Sauce