Saftige kyllingspyd i Teriyaki (Kara-age)

total tid 45 min.
5 min. tilberedningstid
30 min. marineringstid
10 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
500 g
kyllinglår uten ben
 ¾ ss
reven ingefær
litt potetmel
olje til fritering

Dip:

100 g
majones
0,1 dl
limettsaft
Næringsinnhold (per porsjon): 2284.46 kJ  /  546 kcal
39 g Fett
29 g Protein
16 g Karbohydrater

Tilberedning

Bland marinaden med den fint purerte ingefæren og fyll dette i en plastpose. Kyllinglårkjøttet skjæres i munnfullstore biter og puttes også i denne plastposen. Massér marinaden inn i kjøttbitene idet du klemmer posen lett. La posen med innholdet hvile i  30 minutter. Ta ut kyllingbitene og tørk forsiktig av dem. Vend dem kort i potetmel og fritér bitene ved 170° C. Serveres med ferske limeskiver og dipsaus.

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Oppskrifts-ID: 354

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland marinaden med den fint purerte ingefæren og fyll dette i en plastpose. Kyllinglårkjøttet skjæres i munnfullstore biter og puttes også i denne plastposen. Massér marinaden inn i kjøttbitene idet du klemmer posen lett. La posen med innholdet hvile i  30 minutter. Ta ut kyllingbitene og tørk forsiktig av dem. Vend dem kort i potetmel og fritér bitene ved 170° C. Serveres med ferske limeskiver og dipsaus.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.