Søk
Filter
Saftig oksefilet i søt soyasaus
Bookmark
73 av 75

Saftig oksefilet i søt soyasaus

Saftig oksefilet i søt soyasaus
Nutrition facts (per portion): 542 kJ / 129 kcal
Fett: 5.3 g
Protein: 1 g
Carbs: 3.5 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

Skjær oksefileten i 4-5 cm lange stykker. Stek kjøttet til det er litt brunt på begge sider. Pakk det inn i aluminiumsfolie og la det hvile. Skjær hvitløken i skiver og sprøstek den. Finhakk gressløken. Skjær opp kjøttet og legg det på tallerkenene. Bland Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt med litt honning (1:1), og server som dressing. Pynt med hvitløks-chipsen og gressløken.

Brukte produkter i denne oppskriften

Nutrition facts (per portion): 542 kJ / 129 kcal
Fett: 5.3 g
Protein: 1 g
Carbs: 3.5 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)