
Saftig oksefilet i søt soyasaus

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 300 g oksefilet (eller entrecôte)
- 1 ss vegetabilsk olje
- 2 hvitløksfedd
- 3-4 gressløkblader
- Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt og litt honning som dressing (i forholdet 1:1)
Slik gjør du det
Skjær oksefileten i 4-5 cm lange stykker. Stek kjøttet til det er litt brunt på begge sider. Pakk det inn i aluminiumsfolie og la det hvile. Skjær hvitløken i skiver og sprøstek den. Finhakk gressløken. Skjær opp kjøttet og legg det på tallerkenene. Bland Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt med litt honning (1:1), og server som dressing. Pynt med hvitløks-chipsen og gressløken.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 300 g oksefilet (eller entrecôte)
- 1 ss vegetabilsk olje
- 2 hvitløksfedd
- 3-4 gressløkblader
- Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt og litt honning som dressing (i forholdet 1:1)