Saftig oksefilet i søt soyasaus

Ingredienser

4 porsjoner
300 g
oksefilet (eller entrecôte)
1 ss
vegetabilsk olje
2 
hvitløksfedd
3 ½ stykke
gressløkblader
Næringsinnhold (per porsjon): 542 kJ  /  129 kcal
5,3 g Fett
1 g Protein
3,5 g Karbohydrater

Tilberedning

Skjær oksefileten i 4-5 cm lange stykker. Stek kjøttet til det er litt brunt på begge sider. Pakk det inn i aluminiumsfolie og la det hvile. Skjær hvitløken i skiver og sprøstek den. Finhakk gressløken. Skjær opp kjøttet og legg det på tallerkenene. Hell over Kikkoman Saus til Ris - søt og pynt med hvitløkschips og gressløk.

Tips

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Oppskrifts-ID: 62

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skjær oksefileten i 4-5 cm lange stykker. Stek kjøttet til det er litt brunt på begge sider. Pakk det inn i aluminiumsfolie og la det hvile. Skjær hvitløken i skiver og sprøstek den. Finhakk gressløken. Skjær opp kjøttet og legg det på tallerkenene. Hell over Kikkoman Saus til Ris - søt og pynt med hvitløkschips og gressløk.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.