Risruller med kylling og purre
Søk
Filter
Risruller med kylling og purre
Bookmark
288 av 323

Risruller med kylling og purre

Risruller med kylling og purre
Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
1900 kJ / 454 kcal
Fett: 6.3 g
Protein: 23.1 g
Karbohydrat: 79.5 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 300 g japansk sushi-ris
  • 4 nori-ark
  • 1 ss vegetabilsk olje
  • 2 purre, skåret i skiver
  • 2 kyllingbryst uten skinn, skåret i tynne skiver
  • 1 stort hvitløksfedd, most
  • 6 ss Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning
  • 1 gulrot, skrellet og raspet
  • 2 ts ristede sesamfrø
  • 1 håndfull friske spinatblader

Slik gjør du det

Skyll sushi-risen til vannet er klart. Hell den i en tykkbunnet kjele, og tilsett 330 ml vann. Kok opp, og legg et lokk på kjelen. Når vannet fosskoker, stiller du varmen på laveste nivå og lar risen småkoke i 12 minutter. La lokket være på, slå av komfyren og la risen trekke i 10 minutter. Ta av lokket, og rør i risen med en gaffel.

Mens risen koker, varmer du litt olje i en stor stekepanne og steker purren i 5 minutter. Til slutt tilsetter du kyllingen. Stek videre i 3 til 4 minutter. Tilsett hvitløk og Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning, og la det hele steke i enda 2 til 3 minutter, til sausen er varm. Tilsett den raspede gulroten.

Fordel risen på nori-arkene får du legger spinat på den ene halvparten, og blandingen av kylling og purre på den andre. Dryss sesamfrø over. Brett den andre siden av nori-arket over, og skjær i opp i 4 striper. Rull stykkene sammen, og server.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
1900 kJ / 454 kcal
Fett: 6.3 g
Protein: 23.1 g
Karbohydrat: 79.5 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 300 g japansk sushi-ris
  • 4 nori-ark
  • 1 ss vegetabilsk olje
  • 2 purre, skåret i skiver
  • 2 kyllingbryst uten skinn, skåret i tynne skiver
  • 1 stort hvitløksfedd, most
  • 6 ss Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning
  • 1 gulrot, skrellet og raspet
  • 2 ts ristede sesamfrø
  • 1 håndfull friske spinatblader