Risotto med squash

total tid 35 min.
35 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
50 g
smør
250 g
arborio-ris
300 g
gul squash
1,2 dl
tørr hvitvin
10 dl
grønnsaksbuljong
70 g
parmesanost, revet
2 ss
hakket persille
1 klype
pepper
Næringsinnhold (per porsjon): 1782 kJ  /  426 kcal

Tilberedning

Steg 1

Del squash i biter på ca. 1 cm. Smelt smøret i en stor panne på middels sterk varme. Tilsett squash og ris, rør rundt og stek til blandingen er blank.

Steg 2

Hell vinen over og rør rundt til den fordamper. Tilsett deretter buljongen gradvis mens du rører av og til. La koke i 20 minutter.

Steg 3

Tilsett til slutt revet parmesanost, soyasaus, persille og pepper. Bland sammen og server med en gang.

Oppskrifts-ID: 915

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Del squash i biter på ca. 1 cm. Smelt smøret i en stor panne på middels sterk varme. Tilsett squash og ris, rør rundt og stek til blandingen er blank.

Hell vinen over og rør rundt til den fordamper. Tilsett deretter buljongen gradvis mens du rører av og til. La koke i 20 minutter.

Tilsett til slutt revet parmesanost, soyasaus, persille og pepper. Bland sammen og server med en gang.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.