Ribbesaus med Kikkoman Soyasaus
Søk
Filter
Bookmark
135 av 159

Ribbesaus med Kikkoman Soyasaus

ingredienser for 5 porsjoner

  • 1 løk
  • 1-2 gulrøtter
  • 2-4 hvitløksfedd
  • 2-4 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus (brukes gjerne i vannet mens du steker ribben)
  • 2-4 ss Worcestershire sauce (brukes gjerne i vannet mens du steker ribben)
  • 1 liter kraft
  • Maizena for å tykne sausen
  • Smak til med salt og pepper
  • Fløte om ønskelig

forberedelse

Et av julens viktigste tilbehør er ribbesaus. Her finner du oppskrift på fyldig og smaksrik ribbesaus med Kikkoman soyasaus som den hemmelige ingrediensen.

1. Kutt grønnsakene i grove biter

2. Brun grønnsakene i gryte eller sammen med ribben under steking

3. Ved bruning av grønnsaker i gryten heller du over kraft og koker alt i 10-15 min før du siler av

4. Ved bruning av grønnsaker i ovnen sammen med ribben koker du ribbekraften og grønnsaker etter endt ribbesteking på lik måte i en gryte og siler av

5. Smak til med Kikkoman soyasaus og Worcestershire sauce

6. Smak til med salt og pepper

7. Ved ønske om fløtesaus tilsetter du fløte

8. Tilsett Maizena for å tykne sausen

Brukte produkter i denne oppskriften

ingredienser for 5 porsjoner

  • 1 løk
  • 1-2 gulrøtter
  • 2-4 hvitløksfedd
  • 2-4 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus (brukes gjerne i vannet mens du steker ribben)
  • 2-4 ss Worcestershire sauce (brukes gjerne i vannet mens du steker ribben)
  • 1 liter kraft
  • Maizena for å tykne sausen
  • Smak til med salt og pepper
  • Fløte om ønskelig