[Translate to Norwegisch:]

Reker i chilisaus

Ingredienser

4 porsjoner
8 stykke
skallede store reker (prawns)
1 ts
sake (eller hvitvin)
1 stykke
pak choi
2 ss
salatolje
noen dråper sesamolje

For chilisausen

2 
ferske hvitløkfedd
10 g
ingefær
5 cm
purre (hvit)
100 g
ketsjup
noen dråper TABASCO® Pepper Sauce
0,6 dl
buljong
sukker

Tilberedning

Hvitløk, ingefær og purre skjæres i meget tynne skiver. Bland alle ingrediensene til chilisausen grundig. Fjern skallet midt på rekene. Halestykket og hodet bevares som det er. Fjern tarmen. Tørk rekene forsiktig og pensle dem lett med  Kikkoman Tamari sojasaus. Stek rekene i meget varm olje til de har fått sin fulle farge. Hell dem over i en kjele, tilføy den purerte sausen og gi det hele et oppkok. Tilføy litt ristet sesamolje.  

Del Pak Choi i 10 deler og brun dem lett i en stekepanne. Som garnering kan du bruke finskårene vårløkringer og chilitråder. 

Tips

Hvis rekene ikke skal marineres med soyasaus, kan du også vende dem i potetmel før du steker dem.  Da får du en fyldig, mere tykkflytende saus.

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Oppskrifts-ID: 455

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Hvitløk, ingefær og purre skjæres i meget tynne skiver. Bland alle ingrediensene til chilisausen grundig. Fjern skallet midt på rekene. Halestykket og hodet bevares som det er. Fjern tarmen. Tørk rekene forsiktig og pensle dem lett med  Kikkoman Tamari sojasaus. Stek rekene i meget varm olje til de har fått sin fulle farge. Hell dem over i en kjele, tilføy den purerte sausen og gi det hele et oppkok. Tilføy litt ristet sesamolje.  

Del Pak Choi i 10 deler og brun dem lett i en stekepanne. Som garnering kan du bruke finskårene vårløkringer og chilitråder. 

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.