Rekemajones med ponzu-saus

total tid 20 min.
20 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
16 
mellomstore kokte reker
2 dl
majones
1 
avocado
1 
liten agurk
1 
rosa grapefrukt
 ½ ts
ingefærpulver
1 
hvitløkfedd
 ½ 
bunt koriander
1 
limett
salt
pepper
Næringsinnhold (per porsjon): 2133 kJ  /  510 kcal

Tilberedning

Steg 1

Ha majonesen i en bolle, skrell hvitløken og knus den over majonesen med en hvitløkpresse. Tilsett ingefær og litt Ponzu sitron soyasauce og bland dette godt.Skrell grapefrukten og skjær agurken i fine skiver. Skrell avocadoen og skjær den i terninger. Ha dette i en salatskål, drypp 2 spiseskjeer Ponzu sitron soyasaus over og bland alt sammen. Pill rekene og hakk korianderen.

Steg 2

Anrett slik: Fordel grønnsakblandingen midt på tallerkene, anrett rekene og majonesen med Ponzu sitron soyasaus på grønnsakene og strø korianderblader over.  Du kan også tilføye tynne strimler sort reddik.

Oppskrifts-ID: 360

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Ha majonesen i en bolle, skrell hvitløken og knus den over majonesen med en hvitløkpresse. Tilsett ingefær og litt Ponzu sitron soyasauce og bland dette godt.Skrell grapefrukten og skjær agurken i fine skiver. Skrell avocadoen og skjær den i terninger. Ha dette i en salatskål, drypp 2 spiseskjeer Ponzu sitron soyasaus over og bland alt sammen. Pill rekene og hakk korianderen.

Anrett slik: Fordel grønnsakblandingen midt på tallerkene, anrett rekene og majonesen med Ponzu sitron soyasaus på grønnsakene og strø korianderblader over.  Du kan også tilføye tynne strimler sort reddik.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.