Regnbueørret med dill og purre

total tid 35 min.
35 min. koketid

Ørret fylt med purre, krydret med dill og teriyaki marinade er kjempegodt, sunt og en fingrillet middagsrett.

Ingredienser

2 porsjoner
2 
rensede regnbuerørret

Fyll

1 
purre
1 ss
rapsolje
 ½ bunt
fersk dill

I tillegg

150 g
Baguette
Næringsinnhold (per porsjon): 2068 kJ  /  494 kcal
29 g Fett
49 g Protein
8 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Hakk opp purren. Bland den med hakket dill, Teriyaki marinade og olje.

Steg 2

Fyll den vaskede fisken med marinert purre.

Steg 3

Grill fisken på begge sider i en varm stekepanne.

Steg 4

Server med fersk baguette.

Oppskrifts-ID: 1018

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Hakk opp purren. Bland den med hakket dill, Teriyaki marinade og olje.

Fyll den vaskede fisken med marinert purre.

Grill fisken på begge sider i en varm stekepanne.

Server med fersk baguette.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.