Reddik-kimchi

total tid 90 min.
15 min. tilberedningstid
75 min. marineringstid

Slik lager du herlig reddik-kimchi.

Ingredienser

2 porsjoner
 ½ 
hvit reddik
0,66 ts
salt
1 ss
ristet sesamfrø
1 ss
sukker
Næringsinnhold (per porsjon): 393 kJ  /  94 kcal
2,6 g Fett
3,1 g Protein
11,5 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Vask og skrell reddiken og skjær den opp i 2 cm terninger. 

Steg 2

Gni med salt og la ligge i bollen i omtrent 1 time. 

Steg 3

Vask reddiken for å fjerne saltet og press dem lett. 

Steg 4

Bland reddiken med Kikkoman krydret Chilsaus til Kimchi, sukker og sesamfrø (eller legg dem i en frysepose) og la avkjøle i kjøleskapet i minst 15 minutter. Server reddik-kimchien.

Steg 5

Marinert reddik-kimchi kan oppbevares i kjøleskapet i omtrent 3-4 dager.

Oppskrifts-ID: 1020

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Vask og skrell reddiken og skjær den opp i 2 cm terninger. 

Gni med salt og la ligge i bollen i omtrent 1 time. 

Vask reddiken for å fjerne saltet og press dem lett. 

Bland reddiken med Kikkoman krydret Chilsaus til Kimchi, sukker og sesamfrø (eller legg dem i en frysepose) og la avkjøle i kjøleskapet i minst 15 minutter. Server reddik-kimchien.

Marinert reddik-kimchi kan oppbevares i kjøleskapet i omtrent 3-4 dager.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.