Ravioli med steinsopp

total tid 20 min.
20 min. tilberedningstid

Riktig mengde tørket steinsopp er det som skal til for å foredle denne italienske klassikeren, toppet med knasende gode amaretti-kjeks.

Ingredienser

4 porsjoner
300 g
ferdiglaget pastadeig
500 g
sopp
2 
løk
1 
hvitløksfedd
100 g
smør
1 ts
tørket steinsopp
1 klype
sukker
3 
kvaster persille
1 
eggeplomme
2 
kvaster timian
25 g
amaretti-kjeks, knust til smuler
Næringsinnhold (per porsjon): 1744 kJ  /  417 kcal
27,5 g Fett
10,8 g Protein
31,2 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Finhakk soppen. Skrell og finhakk løk og hvitløk. 

Steg 2

Stek alle ingrediensene i smør med  timiankvaster, og smak til med tørket steinsopp, sukker og Kikkoman Soyasaus. Reduser varmen og la det småkoke til blandingen har tyknet. Ha denne blandingen i en bolle. 

Steg 3

Skyll og tørk persillen, finhakk og vend inn i blandingen. 

Steg 4

Kjevle ut pastadeigen og skjær ut sirkler ved hjelp av et kaffekrus. Pensle pastadeig-sirklene med eggeplomme, fyll med blandingen, brett inn og trykk godt ned.

Steg 5

Før servering koker du raviolien i kokende vann i 3-4 minutter. Hell av vannet og ha i litt smør med amaretti-smulene.

Oppskrifts-ID: 1078

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Finhakk soppen. Skrell og finhakk løk og hvitløk. 

Stek alle ingrediensene i smør med  timiankvaster, og smak til med tørket steinsopp, sukker og Kikkoman Soyasaus. Reduser varmen og la det småkoke til blandingen har tyknet. Ha denne blandingen i en bolle. 

Skyll og tørk persillen, finhakk og vend inn i blandingen. 

Kjevle ut pastadeigen og skjær ut sirkler ved hjelp av et kaffekrus. Pensle pastadeig-sirklene med eggeplomme, fyll med blandingen, brett inn og trykk godt ned.

Før servering koker du raviolien i kokende vann i 3-4 minutter. Hell av vannet og ha i litt smør med amaretti-smulene.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.