Ponzu-marinerte svinekoteletter

total tid 75 min.

Møre og saftige svinekoteletter egner seg godt på grillen og er lett å like. Prøv å marinere i ponzumarinade for ekstra god smak.

Ingredienser

4 porsjoner
 ½ dl
appelsinjuice
2 ss
ingefær, revet
1 ts
hvitløk, finhakket
2 ss
sesamolje
2 ss
sukker
600 g
svinekoteletter
Sesamfrø
Vårløk, finhakket
Næringsinnhold (per porsjon): 1744 kJ  /  581 kcal
96,6 g Fett
180,1 g Protein
38 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Bland sammen appelsinjuice, ponzusaus, soyasaus, ingefær, hvitløk, sesamolje og sukker i en skål.

Steg 2

Legg svinekotelettene i en brødpose og hell over marinaden. Bland godt og mariner i kjøleskapet i minst 30 minutter.

Steg 3

Tilbered svinekotelettene på grillen, ca. 4 minutter på hver side. Topp med sesamfrø og vårløk ved servering.

Oppskrifts-ID: 872

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland sammen appelsinjuice, ponzusaus, soyasaus, ingefær, hvitløk, sesamolje og sukker i en skål.

Legg svinekotelettene i en brødpose og hell over marinaden. Bland godt og mariner i kjøleskapet i minst 30 minutter.

Tilbered svinekotelettene på grillen, ca. 4 minutter på hver side. Topp med sesamfrø og vårløk ved servering.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.