Søk
Filter
Ponzu-kylling med stekt paprika
Bookmark
86 av 243

Ponzu-kylling med stekt paprika

Ponzu-kylling med stekt paprika
Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nutrition facts (per portion): 1343 kJ / 320 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 2 kyllingbrystfileter uten skinn
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 250 g løk
  • 20 g fersk ingefær
  • Malt pepper
  • 1 ts olivenolje
  • 4 ts Kikkoman Ponzu appelsin
  • 200 g kokt basmatiris
  • 1/2 bunt gressløk

Slik gjør du det

Skjær kyllingkjøttet i strimler og del paprikaen i to. Fjern frøene og det hvite, og skjær dem i 1/2 cm tykke strimler. Skrell løken og skjær den i skiver.

Varm opp olje i en wok eller panne. Tilsett revet ingefær og hakket løk. Stek i 2 minutter under omrøring til det er litt brunt, tilsett deretter 2 ts Ponzu Orange og paprikastrimlene, og stek videre i 2 minutter ved sterk varme. Tilsett kyllingkjøttet og stek i 6 til 7 minutter under omrøring ved sterk varme. Tilsett resten av Ponzu Orange-sausen og la koke i ytterligere 2 minutter; ta deretter pannen av platen.

Server med basmatiris og hakket gressløk.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
Nutrition facts (per portion): 1343 kJ / 320 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 2 kyllingbrystfileter uten skinn
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 250 g løk
  • 20 g fersk ingefær
  • Malt pepper
  • 1 ts olivenolje
  • 4 ts Kikkoman Ponzu appelsin
  • 200 g kokt basmatiris
  • 1/2 bunt gressløk