Poke Bowl med sprøstekt kylling
Søk
Filter
Poke Bowl med sprøstekt kylling
Bookmark
12 av 323

Poke Bowl med sprøstekt kylling

Poke Bowl med sprøstekt kylling

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

Kok ris som angitt på pakken. La den avkjøles litt, før du fordeler den på 4 skåler.

Skjær løk i litt brede strimler. Kok opp vann, eddik og sukker, og la løkstrimlene småkoke ett minutt. Slå av varmen og la løkstrimlene ligge minst 15 minutter i kokevannet.

Bank kyllingfiletene til de har jevn tykkelse på ca. 1 cm. Dryss litt mel på begge sider av kyllingfiletene, og krydre med salt, pepper og karripulver. Snu kyllingfiletene i det piskede egget og vend dem deretter i griljermel. Stek kyllingene i olje, ca. 5 minutter på hver side, la overskuddsfett dryppe av på et kjøkkenpapir, og skjær deretter filetene i skiver.

Forvell edamamebønnene i 1 minutt. Skjær kålen i tynne skiver og bland den med Kikkoman saus til pokebolle. Skjær avocadoene i skiver.

Legg kålen, avocadoene, edamamebønnene, de løken og kyllingfiletene på risen. Ekstra Kikkoman saus til pokebolle og limestrimler serveres som tilbehør.

Ingredienser for 4 porsjon(er)