Søk
Filter
Onigirazu
Bookmark
235 av 256

Onigirazu

Onigirazu

Ingredienser for 6 porsjon(er)

  • 250 g sushiris
  • 400 ml vann
  • 200 g rå laks (sashimi-kvalitet)
  • 3 ss Kikkoman Soyasaus
  • 6 noriark
  • 6 salatblader
  • 1 gulrot i tynne skiver
  • 1 avokado i tynne skiver
  • 3 grønne asparges i tynne skiver

Slik gjør du det

  1. Skyll risen i kaldt vann flere ganger. Kok risen med litt salt i ti minutter og skru av varmen. La risen dampe ferdig og avkjøles.
  2. Skjær laksen i tynne skiver og bland med soyasaus og sesamfrø. La det marinere i 10 minutter.
  3. Ta litt ris og form en firkant. Legg den i midten av noriarket. Legg på salat, laks og grønnsaker oppå risen og så et lag til med ris. Brett noriarket rundt som en konvolutt og pakk de inn i plastfolie. Trykk de litt sammen så de blir fine og firkantede. La de hvile i en halvtime, del i to og server.

Brukte produkter i denne oppskriften

Ingredienser for 6 porsjon(er)

  • 250 g sushiris
  • 400 ml vann
  • 200 g rå laks (sashimi-kvalitet)
  • 3 ss Kikkoman Soyasaus
  • 6 noriark
  • 6 salatblader
  • 1 gulrot i tynne skiver
  • 1 avokado i tynne skiver
  • 3 grønne asparges i tynne skiver