Onigirazu

total tid 40 min.
20 min. tilberedningstid
10 min. marineringstid
10 min. koketid

Ingredienser

6 porsjoner
250 g
sushiris
400 ml
water
4 dl
vann
200 g
rå laks (sashimi-kvalitet)
2 ss
sesamfrø
6 
noriark
6 
salatblader
1 
gulrot i tynne skiver
1 
avokado i tynne skiver
3 
grønne asparges i tynne skiver

Tilberedning

Steg 1

Skyll risen i kaldt vann flere ganger. Kok risen med litt salt i ti minutter og skru av varmen. La risen dampe ferdig og avkjøles.

Steg 2

Skjær laksen i tynne skiver og bland med soyasaus og sesamfrø. La det marinere i 10 minutter.

Steg 3

Ta litt ris og form en firkant. Legg den i midten av noriarket. Legg på salat, laks og grønnsaker oppå risen og så et lag til med ris. Brett noriarket rundt som en konvolutt og pakk de inn i plastfolie. Trykk de litt sammen så de blir fine og firkantede. La de hvile i en halvtime, del i to og server.

Oppskrifts-ID: 699

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Skyll risen i kaldt vann flere ganger. Kok risen med litt salt i ti minutter og skru av varmen. La risen dampe ferdig og avkjøles.

Skjær laksen i tynne skiver og bland med soyasaus og sesamfrø. La det marinere i 10 minutter.

Ta litt ris og form en firkant. Legg den i midten av noriarket. Legg på salat, laks og grønnsaker oppå risen og så et lag til med ris. Brett noriarket rundt som en konvolutt og pakk de inn i plastfolie. Trykk de litt sammen så de blir fine og firkantede. La de hvile i en halvtime, del i to og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.