Søk
Filter
Omelett med sopp, grønnkål og fetaost
Bookmark
44 av 453

Omelett med sopp, grønnkål og fetaost

Denne enkle vegetariske omelettoppskriften er perfekt til frokost eller brunsj. Serveres med urtesopp og en side av rå grønnkål med fetaost. Deilig og godt balansert.

Omelett med sopp, grønnkål og fetaost
Total tid 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 5 min
2112 kJ / 505 kcal
Fett: 30,7 g
Protein: 23,7 g
Karbohydrat: 34,9 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

• 3 egg
• 1 ts smør
• 1 ts Kikkoman naturlig brygget soyasaus
• En klype pepper

Til servering:

• 120 g sopp
• 1 ts smør
• 1 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
• ½ ts pepper
• 2 ss hakket gressløk
• 50 g grønnkål
• 50 g fetaost
• 1 ss sitronsaft
• 1 ss olivenolje
• 4 skiver surdeigsbrød

Slik gjør du det

  1. Skjær opp soppen. Stek den i en stekepanne til de er brunet i smør og smak til med Kikkoman naturlig brygget soyasaus, pepper og 1 ss hakket gressløk.
  2. Pisk eggene godt, smak til med Kikkoman naturlig brygget soyasaus og pepper.
  3. Smelt smøret i en panne. Hell egg over og stek på lav varme, dekket, til toppen er fast. Legg den ferdige omeletten på en tallerken.
  4. Server den med sopp og grønnkål blandet med fetaost og olivenolje. Dryss retten med sitronsaft og resten av gressløken. Server med brød.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 15 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 5 min
2112 kJ / 505 kcal
Fett: 30,7 g
Protein: 23,7 g
Karbohydrat: 34,9 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

• 3 egg
• 1 ts smør
• 1 ts Kikkoman naturlig brygget soyasaus
• En klype pepper

Til servering:

• 120 g sopp
• 1 ts smør
• 1 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
• ½ ts pepper
• 2 ss hakket gressløk
• 50 g grønnkål
• 50 g fetaost
• 1 ss sitronsaft
• 1 ss olivenolje
• 4 skiver surdeigsbrød