Søk
Filter
Okonomiyaki - på Osaka-vis
Bookmark
29 av 213

Okonomiyaki - på Osaka-vis

Ingredienser for 4 porsjoner

  • 2 egg
  • 200 ml dashi (japansk buljong)
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts sukker
  • 2 ss Kikkoman soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 300 g finrevet hodekål eller spisskål
  • 200 g bacon i biter

Topping

  • Majones (gjerne Kewpie)
  • Okonomi saus (se Katsu sando-oppskriften)
  • 2 vårløk
  • 2 ss katsuobushi (tørket, gjæret og røkt bonito-tunfisk)

Slik gjør du det

  1. Bland egg og dashi. Tilsett hvetemel, sukker, sesamolje og Kikkoman Soyasaus og bland godt. Tilsett finrevet hodekål eller spisskål, samt bacon i biter. Alt bør dekkes av røra. Hvis røra er litt tynn kan du tilsette mer mel.
  2. Varm en stekepanne med litt olje. Ha halve røra i pannen og stek i 3-4 minutter på medium varme. Snu okonomiyakien ved hjelp av en tallerken. Stek i 3-4 minutter på den andre siden.
  3. Gjør det samme med resten av røra. Legg pannekakeomelettene på et fat, hell over okonomisausen og pynt majones, finhakket vårløk og katsuobush.

Brukte produkter i denne oppskriften

Ingredienser for 4 porsjoner

  • 2 egg
  • 200 ml dashi (japansk buljong)
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts sukker
  • 2 ss Kikkoman soyasaus
  • 1 ss sesamolje
  • 300 g finrevet hodekål eller spisskål
  • 200 g bacon i biter

Topping

  • Majones (gjerne Kewpie)
  • Okonomi saus (se Katsu sando-oppskriften)
  • 2 vårløk
  • 2 ss katsuobushi (tørket, gjæret og røkt bonito-tunfisk)