Okonomiyaki - på Osaka-vis

total tid 26 min.
10 min. tilberedningstid
16 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
2 
egg
2 dl
dashi (japansk buljong)
150 g
hvetemel
1 ts
sukker
1 ss
sesamolje
300 g
finrevet hodekål eller spisskål
200 g
bacon i biter

Topping

Majones (gjerne Kewpie)
Okonomi saus (se Katsu sando-oppskriften)
2 
vårløk
2 ss
katsuobushi (tørket, gjæret og røkt bonito-tunfisk)

Tilberedning

Steg 1

Bland egg og dashi. Tilsett hvetemel, sukker, sesamolje og Kikkoman Soyasaus og bland godt. Tilsett finrevet hodekål eller spisskål, samt bacon i biter. Alt bør dekkes av røra. Hvis røra er litt tynn kan du tilsette mer mel.

Steg 2

Varm en stekepanne med litt olje. Ha halve røra i pannen og stek i 3-4 minutter på medium varme. Snu okonomiyakien ved hjelp av en tallerken. Stek i 3-4 minutter på den andre siden.

Steg 3

Gjør det samme med resten av røra. Legg pannekakeomelettene på et fat, hell over okonomisausen og pynt majones, finhakket vårløk og katsuobush.

Oppskrifts-ID: 698

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland egg og dashi. Tilsett hvetemel, sukker, sesamolje og Kikkoman Soyasaus og bland godt. Tilsett finrevet hodekål eller spisskål, samt bacon i biter. Alt bør dekkes av røra. Hvis røra er litt tynn kan du tilsette mer mel.

Varm en stekepanne med litt olje. Ha halve røra i pannen og stek i 3-4 minutter på medium varme. Snu okonomiyakien ved hjelp av en tallerken. Stek i 3-4 minutter på den andre siden.

Gjør det samme med resten av røra. Legg pannekakeomelettene på et fat, hell over okonomisausen og pynt majones, finhakket vårløk og katsuobush.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.