Okonomiyaki «Herlige japanske pannekaker» vegetariske
Søk
Filter
Okonomiyaki «Herlige japanske pannekaker» vegetariske
Bookmark
150 av 213

Okonomiyaki «Herlige japanske pannekaker» vegetariske

Forberedelsestid: 30 min
Energi (per porsjon): 2443 kJ / 584 kcal

Ingredienser for 2 porsjoner

Til den vegetariske Okonomiyaki-sausen:

  • 100 g spisskål
  • 50 g squash
  • ¼ rød spisspaprika
  • 2 vårløk
  • 2 ss maiskorn (hermetisk)
  • 2 ss vegetabilsk olje
  • 2 ss sprøstekt løk
  • 2-3 gressløkstilker

Til deigen:

Slik gjør du det

  1. Til den vegetariske okonomiyakisausen har du alle ingrediensene i en bolle og blander med en håndmikser til en jevn saus.
  2. Rens spisskål, squash og paprika, skjær dem i ca 3 cm lange strimler og skyll dem. Rens vårløken, skjær den i ca 2-3 mm lange ringer og skyll den.
  3. Kjør tofuen til puré med en håndmikser og bland godt med grønnsaksbuljong og potetmel. Tilsett de oppskårne grønnsakene og maisen, og bland godt.
  4. Varm opp 1 ss olje i en stor panne (minst 32 cm Ø), hell halvparten av deigen og grønnsaksblandingen i pannen, fordel grønnsakene jevnt og bre ut blandingen i to sirkler på ca 15-18 cm med en slikkepott. Strø over 1 ss sprøstekt løk, og stek ved middels varme i 2-3 minutter.
  5. Vend pannekaken forsiktig med en stekespade, og stek videre i 2-3 minutter (skru varmen litt ned). Vask gressløken, rist den tørr og skjær i små ruller.
  6. Legg okonomiyakiene med grønnsaksiden opp på to tallerkener, og hell over den vegetariske Okonomiyaki-sausen. Dryss gressløken over og server.

Brukte produkter i denne oppskriften

Ingredienser for 2 porsjoner

Til den vegetariske Okonomiyaki-sausen:

  • 100 g spisskål
  • 50 g squash
  • ¼ rød spisspaprika
  • 2 vårløk
  • 2 ss maiskorn (hermetisk)
  • 2 ss vegetabilsk olje
  • 2 ss sprøstekt løk
  • 2-3 gressløkstilker

Til deigen: