Søk
Filter
Octopus-spyd
Bookmark
48 av 75

Octopus-spyd

Octopus-spyd
Nutrition facts (per portion): 222 kJ / 53 kcal
Fett: 0.8 g
Protein: 9.3 g
Carbs: 1.9 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

Kok blekkspruten og skjær den i munnfullstore biter.  Rens slangeagurken for serum og skjær den i like store biter som blekkspruten, legg den i 2%-ig saltvann i 20-30 minutter.  Hell av saltvannet og tre blekksprutbitene og agurkbitene på spidd. Server med Kikkoman naturlig brygget  soyasaus med 43 % mindre salt og wasabi-pasta.

Tips: Blekkspruten kan også blandes med agurk og wakame-sjøgress og serveres som salat. 

Brukte produkter i denne oppskriften

Nutrition facts (per portion): 222 kJ / 53 kcal
Fett: 0.8 g
Protein: 9.3 g
Carbs: 1.9 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)