
Nye poteter med hvitløk og peppersaus

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 30 g tørkede tomater
- 200 g nye poteter
- 50 ml Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt
- 2 hvitløkfedd
- grovmalen sort pepper
- 15 g smør
- 3-4 kvister persille
Slik gjør du det
Legg de tørkede tomatene i lunkent vann til de blir myke. Fjern så det overflødige vannet. Kok potetene til de er nesten myke.
Bland Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt med sortpepper og knust hvitløk. Del potetene på langs i to deler og stek dem sammen med tomatene i olje. Anrett potethalvpartene og tomatene på et fat, ringle sojasaus over og garner med persille.
Tips: For å få en glutenfri variant vennligst bruk Kikkoman naturlig brygget Tamari glutenfri soyasaus.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 30 g tørkede tomater
- 200 g nye poteter
- 50 ml Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt
- 2 hvitløkfedd
- grovmalen sort pepper
- 15 g smør
- 3-4 kvister persille