Nye poteter med hvitløk og peppersaus
Søk
Filter
Nye poteter med hvitløk og peppersaus
Bookmark
83 av 295

Nye poteter med hvitløk og peppersaus

Nye poteter med hvitløk og peppersaus
375 kJ / 89 kcal
Fett: 3.6 g
Protein: 2.7 g
Karbohydrat: 10.5 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Slik gjør du det

Legg de tørkede tomatene i lunkent vann til de blir myke. Fjern så det overflødige vannet.  Kok potetene til de er nesten myke. 

Bland Kikkoman naturlig brygget soyasaus med 43 % mindre salt med sortpepper og knust hvitløk. Del potetene på langs i to deler og stek dem sammen med tomatene i olje. Anrett potethalvpartene og tomatene på et fat, ringle sojasaus over og garner med persille.  

Tips: For å få en glutenfri variant vennligst bruk Kikkoman naturlig brygget Tamari glutenfri soyasaus.

Brukte produkter i denne oppskriften

375 kJ / 89 kcal
Fett: 3.6 g
Protein: 2.7 g
Karbohydrat: 10.5 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.