Søk
Filter
Mini-pancakes med reker
Bookmark
45 av 243

Mini-pancakes med reker

Mini-pancakes med reker
Nutrition facts (per portion): 538 kJ / 129 kcal
Fett: 9 g
Protein: 7.5 g
Carbs: 4.2 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 1 nori-ark (tørket sjøgress) 
  • 200 g store reker (White Tiger, dypfryst eller ferske)
  • 40 g løk
  • litt potetmel eller maismel
  • plantefett til fritering 
  • Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning
  • litt majones 
  • shichimi (7-krydder-pulver) eller chili

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Slik gjør du det

Skjær nori-arket til størrelsen 6 x 4 cm. Pill skallet av rekene og fjern tarmen. Skjær dem i grove stykker og mix dem til en surimi-deig. Finhakk den rensede løken og strø potetmel eller maismel over. Ha løken i en bolle, tilføy surumi-deigen og bland dette godt.  Form små pannekakestykker (ca. 20 g) av denne massen. 

Hver pancake pakkes inn i et nori-blad, meles og friteres ved 170° C.

Garner med Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning, majones og shichimi og server de små pannekakene varme.

Brukte produkter i denne oppskriften

Nutrition facts (per portion): 538 kJ / 129 kcal
Fett: 9 g
Protein: 7.5 g
Carbs: 4.2 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 1 nori-ark (tørket sjøgress) 
  • 200 g store reker (White Tiger, dypfryst eller ferske)
  • 40 g løk
  • litt potetmel eller maismel
  • plantefett til fritering 
  • Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning
  • litt majones 
  • shichimi (7-krydder-pulver) eller chili

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.