Mango- og gulrotsalat
total tid
10 min.
10 min.
tilberedningstid
En frisk sommersalat med deilig vinaigrette laget med Kikkoman soyasaus, eplejuice og lønnesirup. Perfekt tilbehør til grillmat.
Næringsinnhold (per porsjon):
625 kJ
/
149 kcal
5,3 g
Fett
3,6 g
Protein
18,1 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Tilbered salaten ved å skrelle mangoen og fjern fruktkjøttet fra steinen. Skjær mangokjøttet i tynne strimler. Kutt salaten i skiver. Skrell gulrøttene, og del i strimler med en ostehøvel. Vask spirene om nødvendig.
Steg 2
Kjør 4 ss mango, olivenolje, eddik, eplejuice, Kikkoman Soyasaus og lønnesirup i en blender eller foodprosessor til dressing. Smak til med pepper. Vend dressingen inn i salaten rett før servering.
Oppskrifts-ID: 864
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer