Lune grønnsaker med grønn saus
Søk
Filter
Lune grønnsaker med grønn saus
Bookmark
90 av 385

Lune grønnsaker med grønn saus

Lune grønnsaker med grønn saus
Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
837 kJ / 200 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Til saus: 

  • 1 hasselnøtt
  • ½ bunt koriander
  • 20 stilker persille
  • 2 stilker mynte 
  • 1 liten, hvit salatløk
  • 3 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 3 ss olivenolje 
  • 3 ss sitronsaft
  • 1 ss smør 
  • Pepper 

Slik gjør du det

Skrell grønnsakene, vask dem og kutt dem opp i terninger. Varm opp oljen og Kikkoman soyasaus, i en wokpanne. Tilsett gulrøtter, beter og røtter, og la det hele surre på middels varme i 8 minutter. Vend ofte. Tilsett squash, erter og asparges, og stek videre i 5-6 minutter mens du hele tiden vender på grønnsakene. De skal bevare sin sprø konsistens. 

Hakk hasselnøttene opp i små biter. Vask og hakk opp urtene til sausen. Skrell og hakk salatløk. Hell det hele i en bolle med Kikkoman naturlig bryggede soyasaus, olje og sitronsaft. Rør om. Legg de varme grønnsakene i en bolle, hell sausen over og strø den opphakkede hasselnøtten over før servering.

Serveringsforslag: Denne retten kan serveres med quinoa eller speltkorn.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 30 min
Forberedelsestid: 30 min
837 kJ / 200 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Til saus: 

  • 1 hasselnøtt
  • ½ bunt koriander
  • 20 stilker persille
  • 2 stilker mynte 
  • 1 liten, hvit salatløk
  • 3 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 3 ss olivenolje 
  • 3 ss sitronsaft
  • 1 ss smør 
  • Pepper