
Lammekoteletter glassert med teriyaki

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 300 g lammerack
- litt salt
- litt pepper
- 1 ss vegetabilsk olje
- 5 hvitløksfedd
- 1 vårløk
- 1 timianstilk
- 100 ml Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning
- 2 ts ristede, skrellede hvite sesamfrø
- noen forkokte edamamebønner (soyabønner)
Slik gjør du det
Parer kjøttet (dvs. fjern fett og sener fra det). Krydre med salt og pepper. Varm oljen i en stekegryte, og stek lammet med hvitløk og timian til det er litt brunt på begge sider. Sett lokk på stekegryten, sett den inn i ovnen og stek kjøttet til det er rosa og ferdig. Skjær opp i lammekoteletter.
Gjør ren pannen. Ha sesam i pannen og rist dem lett. Tilsett Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning, og varm opp på lav varme. Tilsett lammekotelettene og glasser dem på begge sider. Anrettes med hvitløk, timian og edamamebønner.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 300 g lammerack
- litt salt
- litt pepper
- 1 ss vegetabilsk olje
- 5 hvitløksfedd
- 1 vårløk
- 1 timianstilk
- 100 ml Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning
- 2 ts ristede, skrellede hvite sesamfrø
- noen forkokte edamamebønner (soyabønner)