Søk
Filter
Laks-wraps
Bookmark
51 av 278

Ukens oppskrift

Laks-wraps

Laks-wraps
Total tid 25 min
Forberedelsestid: 25 min
1585 kJ / 378 kcal
Fett: 19.3 g
Protein: 23.3 g
Karbohydrat: 25.8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • Ca. 80 g feltsalat eller vårsalat
  • 1 gul paprika
  • 4 fullkorn-wraps
  • 60 g kremost med urter
  • Ca. 400 g laks (se oppskrift bao-buns med laks)
  • 80 g spirer

Slik gjør du det

  1. Vask salat og sentrifuger den tørr. Del paprika i to, fjern frø og innvendige hinner, vask paprikaen og kutt den i strimler.
  2. Varm opp wrapsene i stekeovnen og smør på kremost.
  3. Legg salat, paprika, laks og spirer på wrapsene, rull sammen, fest evt. med matpapir eller bakepapir, del dem i to diagonalt og server.
Total tid 25 min
Forberedelsestid: 25 min
1585 kJ / 378 kcal
Fett: 19.3 g
Protein: 23.3 g
Karbohydrat: 25.8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • Ca. 80 g feltsalat eller vårsalat
  • 1 gul paprika
  • 4 fullkorn-wraps
  • 60 g kremost med urter
  • Ca. 400 g laks (se oppskrift bao-buns med laks)
  • 80 g spirer