Kylling-lollipop
Søk
Filter
Kylling-lollipop
Bookmark
5 av 366

Kylling-lollipop

Server saftige kylling-lollipop i krydret marinade laget med Kikkoman soaysaus rett fra grillen. Den rike aromaen til Kikkoman soyasaus gir en optimal krydret smak til marinaden og kyllingen. Samtidig sørger den for perfekt bruning av de saftige kylling-lollipopene. En rett som kommer til å begeistre gjestene dine.

Kylling-lollipop
Total tid 70 min
Forberedelsestid: 20 min
Marineringstid: 120 min
Matlagingstid 50 min
1904 kJ / 455 kcal
Fett: 17 g
Protein: 3 g
Karbohydrat: 2 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 12 kyllingklubber
  • 3 ss Dijon-sennep
  • 1 ts rapsolje
  • 2 ss Kikkoman soyasaus
  • Salt og nykvernet pepper
  • 3 ss hvite sesamfrø
  • 1 bunt vårløk

Slik gjør du det

  1. Fjern skinnet på kyllingklubbene. Deretter skjærer du av senene ved benet og skyver kjøttet forsiktig ned med tommel og pekefinger, slik at man kan holde kyllingklubben i benet som en slags kjærlighet på pinne.
  2. Bland sennep, olje og Kikkoman soyasaus og pensle kyllingklubbene med dem. Mariner dem i flere timer eller natten over. Strø salt og pepper på kyllingklubbene 30 minutter før de grilles.
  3. Forbered grillen til indirekte grilling og forvarm til 180 - 200 °C. Legg kyllingklubbene i den indirekte sonen og grill dem i 50 minutter.
  4. I mellomtiden vasker og tørker de vårløkene og bruner dem raskt på direkte varme.
  5. Når kyllingklubbene er nesten ferdigstekt, pensler du dem med marinaden igjen og strør sesamfrø over. Grill ferdig kyllingklubbene og server dem med vårløken.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 70 min
Forberedelsestid: 20 min
Marineringstid: 120 min
Matlagingstid 50 min
1904 kJ / 455 kcal
Fett: 17 g
Protein: 3 g
Karbohydrat: 2 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 12 kyllingklubber
  • 3 ss Dijon-sennep
  • 1 ts rapsolje
  • 2 ss Kikkoman soyasaus
  • Salt og nykvernet pepper
  • 3 ss hvite sesamfrø
  • 1 bunt vårløk