Kylling-lollipop

total tid 190 min.
20 min. tilberedningstid
120 min. marineringstid
50 min. koketid

Server saftige kylling-lollipop i krydret marinade laget med Kikkoman soaysaus rett fra grillen. Den rike aromaen til Kikkoman soyasaus gir en optimal krydret smak til marinaden og kyllingen. Samtidig sørger den for perfekt bruning av de saftige kylling-lollipopene. En rett som kommer til å begeistre gjestene dine.

Ingredienser

4 porsjoner
12 
kyllingklubber
3 ss
Dijon-sennep
1 ts
rapsolje
Salt og nykvernet pepper
1 bunt
vårløk
3 ss
hvite sesamfrø
Næringsinnhold (per porsjon): 1904 kJ  /  455 kcal
17 g Fett
3 g Protein
2 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Fjern skinnet på kyllingklubbene. Deretter skjærer du av senene ved benet og skyver kjøttet forsiktig ned med tommel og pekefinger, slik at man kan holde kyllingklubben i benet som en slags kjærlighet på pinne.

Steg 2

Bland sennep, olje og Kikkoman soyasaus og pensle kyllingklubbene med dem. Mariner dem i flere timer eller natten over. Strø salt og pepper på kyllingklubbene 30 minutter før de grilles.

Steg 3

Forbered grillen til indirekte grilling og forvarm til 180 - 200 °C. Legg kyllingklubbene i den indirekte sonen og grill dem i 50 minutter.

Steg 4

I mellomtiden vasker og tørker de vårløkene og bruner dem raskt på direkte varme.

Steg 5

Når kyllingklubbene er nesten ferdigstekt, pensler du dem med marinaden igjen og strør sesamfrø over. Grill ferdig kyllingklubbene og server dem med vårløken.

Oppskrifts-ID: 960

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Fjern skinnet på kyllingklubbene. Deretter skjærer du av senene ved benet og skyver kjøttet forsiktig ned med tommel og pekefinger, slik at man kan holde kyllingklubben i benet som en slags kjærlighet på pinne.

Bland sennep, olje og Kikkoman soyasaus og pensle kyllingklubbene med dem. Mariner dem i flere timer eller natten over. Strø salt og pepper på kyllingklubbene 30 minutter før de grilles.

Forbered grillen til indirekte grilling og forvarm til 180 - 200 °C. Legg kyllingklubbene i den indirekte sonen og grill dem i 50 minutter.

I mellomtiden vasker og tørker de vårløkene og bruner dem raskt på direkte varme.

Når kyllingklubbene er nesten ferdigstekt, pensler du dem med marinaden igjen og strør sesamfrø over. Grill ferdig kyllingklubbene og server dem med vårløken.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.