Kremet pepper og tomatsuppe med teriyaki reker
Søk
Filter
Kremet pepper og tomatsuppe med teriyaki reker
Bookmark
70 av 429

Kremet pepper og tomatsuppe med teriyaki reker

Denne suppeoppskriften er veldig enkel å lage, og smaker helt nydelig. Med sunne ingredienser som røde paprika og tomater, er den ideell for en sunn lunsj eller som en forrett til middagsselskapet. Rekene dyppet i teriyaki gjør suppen ekstra smaksrik. Dersom du ønsker en vegetarisk eller vegansk suppe, kan du sløyfe rekene.

Kremet pepper og tomatsuppe med teriyaki reker
Total tid 45 min
Forberedelsestid: 10 min
Marineringstid: 10 min
Matlagingstid 25 min
1696 kJ / 405 kcal
Fett: 21,2 g
Protein: 26 g
Karbohydrat: 26,6 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

  • 3 røde paprika
  • 3 saftige tomater
  • 1 ss ferskhakket chilli
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 400 ml grønnsaksbuljong
  • 1,5 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 1/4 ts nykvernet pepper
  • 2 ss ferskhakket basilikum

Til servering:

  • 150 g rå reker
  • 2 ss Kikkoman Teriyaki Marinade
  • 60 g padron paprika (eller squash)
  • 1 ts olivenolje
  • 1 ss ferskhakket basilikum
  • 1 ss ferskhakket chillipepper

Slik gjør du det

  1. Stek paprikaterninger, chilipepper, tomater og hakket hvitløk i olivenolje i en gryte. Hell i buljongen, smak til med Kikkoman soyasaus (eller Kikkoman Ponzu ) og la koke i 20 minutter.
  2. Når suppen er nesten klar, dekk de rensede rekene med Kikkoman Teriyaki Marinade og stek eller grill til de er gjennomkokte. Stek padron-paprika eller oppskåret squash i olivenolje og dryss over med basilikum og chili.
  3. Bruk en blender, bland suppen til den er jevn, smak til med pepper og fersk basilikum. Server med teriyaki-rekene og padron-paprika til.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 45 min
Forberedelsestid: 10 min
Marineringstid: 10 min
Matlagingstid 25 min
1696 kJ / 405 kcal
Fett: 21,2 g
Protein: 26 g
Karbohydrat: 26,6 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

  • 3 røde paprika
  • 3 saftige tomater
  • 1 ss ferskhakket chilli
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 400 ml grønnsaksbuljong
  • 1,5 ss Kikkoman naturlig brygget soyasaus
  • 1/4 ts nykvernet pepper
  • 2 ss ferskhakket basilikum

Til servering:

  • 150 g rå reker
  • 2 ss Kikkoman Teriyaki Marinade
  • 60 g padron paprika (eller squash)
  • 1 ts olivenolje
  • 1 ss ferskhakket basilikum
  • 1 ss ferskhakket chillipepper