Kimchi-stuing med soyamelk
Søk
Filter
Kimchi-stuing med soyamelk
Bookmark
118 av 429

Kimchi-stuing med soyamelk

Slik lager du kimchi-stuing med soyamelk.

Kimchi-stuing med soyamelk
Total tid 25 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 15 min
1355 kJ / 324 kcal
Fett: 17,6 g
Protein: 22 g
Karbohydrat: 6,6 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

  • 70 g tynt oppskåret svinebuk (eller løvbiff)
  • 60 g kinakål (omtrent 3 blad)
  • 1 pak choi
  • 100 g sopp (for eks. shimeji/shiitake eller sopp)
  • ½ stykke tofu
  • 1 ts sesamolje (Kikkoman Toasted Sesame Oil) eller olivenolje
  • 200 ml vann
  • 100 ml japansk sake (eller 100 ml vann hvis du ikke har sake)
  • 2 sp Kikkoman krydret Chilsaus til Kimchi
  • 200 ml sojamelk (uten sukker)
  • 2 ts Gochujang (Rød chilli pasta) (eller 2 ss Miso Pasta)
  • 1 vårløk

* Server med udon eller ramen nudler etter det du liker best

Slik gjør du det

1. Skjær svinekjøttet opp i små biter. 

2. Vask kinakålen, skjær de nedre delene av bladene opp i striper som er rundt 2 cm brede og den øvre delen i striper som er rundt 4-5 cm brede. 

3. Vask pak choi-en, skjær de nedre delene i 4 like deler og øvre delene i en lengde på rundt 5 cm.

4. Tilbered soppen. 

5. Skjær tofuen opp i 3-4 cm terninger.

6. Varm en stekepanne, tilsett sesamolje (eller vegetabilsk olje) og frityrstek svinekjøttet i den. Når fargen på svinekjøttet endrer seg, tilsett kinakålen, pak choi-en og soppen og stek dem også. 

7. Hell over 200 ml vann, saken og Kikkoman krydret Chilsaus til Kimchi og fortsett stekningen.

8. Tilsett tofuen og varm på middels varme. Tilsett soyamelken og Gochujang (eller miso) men ikke kok den opp. 

9. Skjær vårløken opp i ringer, vask, tilsett og server.

 

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 25 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 15 min
1355 kJ / 324 kcal
Fett: 17,6 g
Protein: 22 g
Karbohydrat: 6,6 g

Ingredienser for 2 porsjon(er)

  • 70 g tynt oppskåret svinebuk (eller løvbiff)
  • 60 g kinakål (omtrent 3 blad)
  • 1 pak choi
  • 100 g sopp (for eks. shimeji/shiitake eller sopp)
  • ½ stykke tofu
  • 1 ts sesamolje (Kikkoman Toasted Sesame Oil) eller olivenolje
  • 200 ml vann
  • 100 ml japansk sake (eller 100 ml vann hvis du ikke har sake)
  • 2 sp Kikkoman krydret Chilsaus til Kimchi
  • 200 ml sojamelk (uten sukker)
  • 2 ts Gochujang (Rød chilli pasta) (eller 2 ss Miso Pasta)
  • 1 vårløk

* Server med udon eller ramen nudler etter det du liker best