Søk
Filter
Katsu sando
Bookmark
165 av 256

Katsu sando

Katsu sando

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Okonomi-saus

  • 2 ss ketsjup
  • 2 ss worcestershire saus
  • 1 ss Kikkoman Soyasaus
  • 1 ss honning
  • 4 små storfe-biff (ca 100 g per biff)
  • 100 ml hvetemel
  • 1 egg
  • 3 ss Kikkoman Soyasaus
  • 200 ml panko (japanske brødsmuler) eller griljermel
  • 4 ss majones (gjerne Kewpie)
  • ¼ finhakket spisskål
  • 8 skiver lyst brød

Slik gjør du det

  1. Bland ingrediensene til okonomi-sausen og la den stå. Dette kan godt gjøres flere timer i forveien.
  2. Biffene skal paneres i tre steg: Bland hvetemel, salt og pepper, og vend kjøttet i blandingen. Vend deretter biffene i en blanding av egg og soyasaus, før du vender de i panko/griljermel.
  3. Varm en stekepanne med rikelig mengder vegetabilsk olje. Stek biffene i 2 -3 minutter på hver side.
  4. Smør majones på fire av brødskivene. Legg på biff og spisskål, og hell over okonomi-sausen. Legg på de siste brødskivene, trykk de lett sammen og del sandwichene i to. Du kan gjerne fjerne skorpene.
  5. Server sandwichene med kålsalat og Kikkoman sesamdressing.

Brukte produkter i denne oppskriften

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Okonomi-saus

  • 2 ss ketsjup
  • 2 ss worcestershire saus
  • 1 ss Kikkoman Soyasaus
  • 1 ss honning
  • 4 små storfe-biff (ca 100 g per biff)
  • 100 ml hvetemel
  • 1 egg
  • 3 ss Kikkoman Soyasaus
  • 200 ml panko (japanske brødsmuler) eller griljermel
  • 4 ss majones (gjerne Kewpie)
  • ¼ finhakket spisskål
  • 8 skiver lyst brød