Kamskjell med blomkålpuré
Søk
Filter
Kamskjell med blomkålpuré
Bookmark
182 av 243

Kamskjell med blomkålpuré

Kamskjell med blomkålpuré
Total tid 35 min
Forberedelsestid: 35 min
Nutrition facts (per portion): 1549 kJ / 370 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 12 ferske kamskjell
  • 500 g blomkål
  • 100 g brokkoli
  • 100 ml fersk fløte
  • 4 ts Kikkoman Ponzu appelsin
  • 1 lime
  • Olje til steking

Slik gjør du det

Legg kamskjellene på et flatt fat, tilsett 3 ts Ponzu Orange og mariner i 30 minutter; vend fra tid til annen.

Bryt av brokkolitoppene og forvell dem 3 minutter i kokende saltvann. Hell av vannet med én gang.

Mørne blomkåltoppene 15 minutter i kokende saltvann. Hell deretter av vannet og legg blomkålen på et fat sammen med fløte og 2 ts Ponzu Orange. Bland alle ingrediensene og ha dem i en kasserolle, tilsett brokkolitoppene og la alt småkoke på lav varme.

Varm opp oljen på sterk varme i pannen, og stek kamskjellene kraftig 1 minutt på hver side. Ta skjellene ut av pannen og legg dem på tallerkenene. Ha marinaden i pannen og reduser den ved sterk varme. Hell den reduserte marinaden over kamskjellene og server med én gang, med blomkålpuré, brokkoli og revet limeskall.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 35 min
Forberedelsestid: 35 min
Nutrition facts (per portion): 1549 kJ / 370 kcal

Ingredienser for 4 porsjon(er)

  • 12 ferske kamskjell
  • 500 g blomkål
  • 100 g brokkoli
  • 100 ml fersk fløte
  • 4 ts Kikkoman Ponzu appelsin
  • 1 lime
  • Olje til steking