Kål-kimchi

total tid 620 min.
20 min. tilberedningstid
600 min. marineringstid

Slik lager du kål-kimchi.

Ingredienser

2 porsjoner
 ½ 
kinakål (omtrent 500 g)
1 ts
salt
Næringsinnhold (per porsjon): 214 kJ  /  51 kcal
0,3 g Fett
3,4 g Protein
2,5 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Vask kinakålen og kutt den opp i båter. 

Steg 2

Legg kinakålen i en bolle, dryss på med salt.  

Steg 3

Dekk til bollen, legg vekt på den og la den stå i kjøleskapet i 2-3 timer.

Steg 4

Klem kinakålen godt.

Steg 5

Bland med Kikkoman Kimchi Chili Sauce, (eller legg den i en frysepose), mariner over natten i kjøleskapet og server. 

Steg 6

Marinert kål-kimchi kan oppbevares i kjøleskapet i 1 uke til 10 dager.

Oppskrifts-ID: 1019

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Vask kinakålen og kutt den opp i båter. 

Legg kinakålen i en bolle, dryss på med salt.  

Dekk til bollen, legg vekt på den og la den stå i kjøleskapet i 2-3 timer.

Klem kinakålen godt.

Bland med Kikkoman Kimchi Chili Sauce, (eller legg den i en frysepose), mariner over natten i kjøleskapet og server. 

Marinert kål-kimchi kan oppbevares i kjøleskapet i 1 uke til 10 dager.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.