Hummusdipp med soyasaus

total tid 10 min.
10 min. tilberedningstid

Ingredienser

4 porsjoner
1 
hvitløksbåt
2 ss
tahini (eller ristet sesam)
2 dl
(kokte) kikerter (hermetiske)
8 ss
kokekraft eller saft fra kikertene
4 ss
olivenolje
2 ss
sitronsaft
1 ss
sukker
1 ts
paprikapulver
Etter ønske 1 ts karve

Til pynt:

Olivenolje
Koriander
Paprikapulver
Næringsinnhold (per porsjon): 833 kJ  /  199 kcal
14,3 g Fett
4,4 g Protein
11,3 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

  1. Skrell hvitløken, del den i to, fjern den midterste stilken og grovhakk hvitløken.

Steg 2

Legg i en mikser og bland sammen med resten av ingrediensene.

Steg 3

Drypp olivenolje og soyasaus på dippen like før servering, strø koriander og paprika på dippen, og server.

Tips

Hummusdippen passer godt til: grillede grønnsaker som små squashruller, auberginene og paprika, grillet kjøtt og kylling, flatbrød.

Server gjerne med dadler og store oliven.

Oppskrifts-ID: 52

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

  1. Skrell hvitløken, del den i to, fjern den midterste stilken og grovhakk hvitløken.

Legg i en mikser og bland sammen med resten av ingrediensene.

Drypp olivenolje og soyasaus på dippen like før servering, strø koriander og paprika på dippen, og server.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.