Helstekt blomkål

total tid 30 min.
15 min. tilberedningstid
15 min. koketid

Rask, intens og deilig: Denne krydrede ovnsbakte blomkåloppskriften krever veldig lite arbeid, og er veldig morsom å lage.

Ingredienser

4 porsjoner
1 
blomkål
50 g
rapsolje
1 
hvitløksfedd, finhakket
 ½ ts
spisskummen
1 ts
søt paprika
1 ts
lønnesirup
1 klype
cayennepepper
Næringsinnhold (per porsjon): 617 kJ  /  148 kcal
12,5 g Fett
4 g Protein
4,2 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Vask og tørk hele blomkålen. Fjern alle blader bortsett fra de aller minste. 

Steg 2

Mariner blomkålen i en bolle med rapsolje, hvitløk, spisskummen, paprika, lønnesirup, cayennepepper og Kikkoman soyasaus.

Steg 3

Legg blomkålen på et bakepapirkledd stekebrett og stek ved 180 °C i ca. 15 minutter. 

Oppskrifts-ID: 1066

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Vask og tørk hele blomkålen. Fjern alle blader bortsett fra de aller minste. 

Mariner blomkålen i en bolle med rapsolje, hvitløk, spisskummen, paprika, lønnesirup, cayennepepper og Kikkoman soyasaus.

Legg blomkålen på et bakepapirkledd stekebrett og stek ved 180 °C i ca. 15 minutter. 

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.