Gyoza

total tid 30 min.
20 min. tilberedningstid
10 min. koketid

Ingredienser

4 porsjoner
40 
Gyoza-papir
300 g
svinekjøttdeig (minimum 12% fett)
100 g
finhakket hodekål
2 
finhakket vårløk
4 
finhakket shiitakesopp
1 
finrevet hvitløksfedd
2 ts
finrevet ingefærrot
1 ss
sake
1 ss
sesamolje
1 klype
salt
Svart pepper
Olje til steking
1 dl
vann til damping

Dippsaus

4 ss
riseddik
2 ss
sesamolje

Tilberedning

Steg 1

Bland svinekjøttdeigen med finhakket kål, vårløk, sopp, finrevet hvitløk og ingefær. Smak til med sake, sesamolje, soyasaus, salt og pepper. Det kan være en god idé å steke litt av fyllet for å sjekke om smakene sitter.

Steg 2

Legg en spiseskje av fyllet i midten av hver gyoza-papir, ha litt vann langs kantene av papiret og brett papiret sammen ved å lage små folder. Sørg for gyozaene er tette.

Steg 3

Stek gyozaene i en stekepanne med litt olje på medium varme til de får farge, rundt tre minutter. Tilsett 100 ml vann og sett på lokk. La gyozaene dampe i tre minutter til. Fjern lokket og la vannet fordampe. Stek videre til de får en stekeskorpe.

Steg 4

Bland ingrediensene til dippsausen og server gyozaene med dipp.

Oppskrifts-ID: 691

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Bland svinekjøttdeigen med finhakket kål, vårløk, sopp, finrevet hvitløk og ingefær. Smak til med sake, sesamolje, soyasaus, salt og pepper. Det kan være en god idé å steke litt av fyllet for å sjekke om smakene sitter.

Legg en spiseskje av fyllet i midten av hver gyoza-papir, ha litt vann langs kantene av papiret og brett papiret sammen ved å lage små folder. Sørg for gyozaene er tette.

Stek gyozaene i en stekepanne med litt olje på medium varme til de får farge, rundt tre minutter. Tilsett 100 ml vann og sett på lokk. La gyozaene dampe i tre minutter til. Fjern lokket og la vannet fordampe. Stek videre til de får en stekeskorpe.

Bland ingrediensene til dippsausen og server gyozaene med dipp.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.