Søk
Filter
Guacamoggets
Bookmark
114 av 286

Guacamoggets

Guacamoggets
Total tid 40 min
Forberedelsestid: 40 min
2116 kJ / 505 kcal
Fett: 32.2 g
Protein: 9.7 g
Karbohydrat: 40.8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

For paneringen:

Slik gjør du det

  1. Skrell løk og hvitløk, kutt løk i små terninger og finhakk hvitløk. Del avokadoer i to og løsne stenene og ta ut fruktkjøttet. Mos fruktkjøttet, bland den godt med løk, hvitløk, limettsaft, soyasaus og koriander og smak til med Tabasco. Smør avokadoblandingen med et ca. 2 cm tykt lag i en liten gratengform kledd med bakepapir.
  2. Rør for paneringen egg sammen med soyasaus. Kutt den frosne avokadoblandingen i ca. 2x2cm store terninger, vend dem først i mel, så i eggeblandingen og så i panko griljermel. Sett de panerte avokadostykkene i 30 minutter til i dypfryseren.
  3. Stek avokadoterningene i frityrkokeren i ca. 2-3 minutter til de er sprø og server etter ønske med søt chilisaus eller med crème fraîche, forfinet med litt Tabasco.
Total tid 40 min
Forberedelsestid: 40 min
2116 kJ / 505 kcal
Fett: 32.2 g
Protein: 9.7 g
Karbohydrat: 40.8 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

For paneringen: