Grønnsaksspidd
total tid
30 min.
30 min.
koketid
Klassikeren på enhver grill, shish kebab. I vegetarversjonen, laget med squash, paprika, aubergine og vårløk. Som blir en søt delikatesse når det grilles.
Næringsinnhold (per porsjon):
481 kJ
/
115 kcal
3 g
Fett
4 g
Protein
18 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
De vaskede grønnsakene skjæres opp i biter på omtrent 3x3 cm.
Steg 2
Bland olivenoljen med soyasaus, presset hvitløk, limesaft og hakkede urter. Gni resten av marinaden på grønnsakene. La dem stå i 15 minutter.
Steg 3
Grill dem på begge sider i en varm stekepanne.
Steg 4
Server med brød eller som tillegg til andre retter.
Oppskrifts-ID: 1013
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer