Søk
Filter
265 av 323

Grønnsakskroketter med tomatsaus

Grønnsakskroketter med tomatsaus
Total tid 60 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 50 min
2275 kJ / 542 kcal
Fett: 23,4 g
Protein: 12,1 g
Karbohydrat: 66,4 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

Skrell og vask potetene, og kok i saltet vann i ca. 20 minutter. Mos eller stapp potetene.

Skjær brokkoli og blomkål i små buketter. Kok dem lett i vann, ca. 2 minutter. La sjampinjongen renne godt av. Del cherrytomatene i små biter.

Trykk grønnsaksbitene hver for seg inn i potetmosen.

Visp egget med halvparten av soyasausen og pepper i en dyp tallerken. Ha melet og paneringsmelet i hver sin dype tallerken. Vend først grønnsaksbitene (i potetmosen) i hvetemel, deretter i det piskede egget og til slutt i paneringsmelet.

Til tomatsausen: kok opp tomat-passataen, tilsett oliven og krydre sausen med resten av soyasausen og i tillegg til cayennepepper. Bruk en blender og mos til puré.

Vask ruccolaen, rist den tørr og riv den om nødvendig i mindre biter.

Varm opp oljen, stek grønnsakbitene til de er gyllenbrune og la renne av på kjøkkenpapir. Anrett grønnsakskrokettene med tomatsaus på tallerkenene, pynt med ruccola og server.

 

Total tid 60 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 50 min
2275 kJ / 542 kcal
Fett: 23,4 g
Protein: 12,1 g
Karbohydrat: 66,4 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)