Søk
Filter
Grønnsaksgrateng med pankoskorpe
Bookmark
64 av 286

Grønnsaksgrateng med pankoskorpe

Grønnsaksgrateng med pankoskorpe
Total tid 50 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 40 min
3561 kJ / 851 kcal
Fett: 54.4 g
Protein: 23.2 g
Karbohydrat: 61.6 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

  1. Skrell og vask potetene, og høvle eller skjær dem i tynne skiver.
  2. Finhakk hvitløken og kok opp med fløte, havremelk og soyasaus. La maisen renne av, tilsett fløteblandingen med potetene, kok opp og la det koke i ca. 2-3 minutter. Tilsett osten, la den smelte, og krydre med muskat, pepper, paprikapulver og cayennepepper.
  3. Skrell løkene, skjær i ringer og stek i oppvarmet olje til de er gyldenbrune. Tilsett Teriyaki-barbecuesaucen med honning, kok opp kort og smak til med pepper.
  4. Forvarm stekeovnen til 180°C med over-/undervarme (160°C med varmluft). Vask og rens sukkerertene. Legg løken og sukkerertene lagvis med potetene i en gratineringsform.
  5. Fordel små biter med smør over gratengen, dryss med paneringsmel og solsikkekjerner, bak i ca. 30 minutter og server.
Total tid 50 min
Forberedelsestid: 10 min
Matlagingstid 40 min
3561 kJ / 851 kcal
Fett: 54.4 g
Protein: 23.2 g
Karbohydrat: 61.6 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)