
Grønnsaker med balsamico-dressing

Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 1/2 gul paprika
- 6 baby-mais
- 6 små grønne paprika
- 6 cocktailtomater
- 1 ss planteolje
For balsamico-dressingen:
- 20 ml Kikkoman naturlig brygget glutenfri tamari-soyasaus
- 90 ml balsamico eddik, redusert til 30 ml
- 50 ml olivenolje
Slik gjør du det
Skjær gul paprika og mais i munnfullstore biter. Fritér alle grønnsakene i olivenolje og anrett dem i en dyp bolle. Hell den reduserte balsamico-edikken og Kikkoman naturlig brygget Tamari glutenfri soyasauce i en blender. La olivenoljen flyte langsomt inn under høy blenderhastighet. Fordel dressingen over grønnsakene og garner med ferske urter. Serveres meget varmt.
Brukte produkter i denne oppskriften
Ingredienser for 4 porsjon(er)
- 1/2 gul paprika
- 6 baby-mais
- 6 små grønne paprika
- 6 cocktailtomater
- 1 ss planteolje
For balsamico-dressingen:
- 20 ml Kikkoman naturlig brygget glutenfri tamari-soyasaus
- 90 ml balsamico eddik, redusert til 30 ml
- 50 ml olivenolje