Grønnsak-Tarte Tatin
Søk
Filter
Grønnsak-Tarte Tatin
Bookmark
260 av 324

Grønnsak-Tarte Tatin

Grønnsak-Tarte Tatin
Total tid 50 min
Forberedelsestid: 50 min
1832 kJ / 437 kcal
Fett: 23.2 g
Protein: 9.2 g
Karbohydrat: 45.7 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Slik gjør du det

Skrell sjalottløkene og del dem i to på langs, vask tomatene. Varm opp olje i en ildfast panne. Legg sjalottløkene med snittflatene ned i pannen og brun dem i 2–3 minutter. Tilsett tomater og oliven og stek i 2–3 minutter til. Tilsett soyasaus. sirup og timian og la det småkoke i 1–2 minutter.

Kjevle ut butterdeigen, dekk den med grønnsaker, skjær ev. av kanter som stikker ut og legg dem på butterdeiglokket. Stek i forvarmet stekeovn ved 200 °C (varmluft: 180 °C) i ca. 20 minutter.

Dekk til den fortsatt varme pannen med en tallerken og snu grønnsak-Tarte Tatin over på den. Pynt med fersk timian etter ønske, og server.

Brukte produkter i denne oppskriften

Total tid 50 min
Forberedelsestid: 50 min
1832 kJ / 437 kcal
Fett: 23.2 g
Protein: 9.2 g
Karbohydrat: 45.7 g

Ingredienser for 4 porsjon(er)