Grillete aubergineskiver fylt med kyllingkjøtt
Søk
Filter
Grillete aubergineskiver fylt med kyllingkjøtt
Bookmark
13 av 286

Grillete aubergineskiver fylt med kyllingkjøtt

Grillete aubergineskiver fylt med kyllingkjøtt

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.

Slik gjør du det

Skjær vårløken i ringer.

Så tilbereder du fyllet: finhakk purren, la væsken dryppe av tofuen.  Elt ingrediensene til du får en myk deig. Hvis deigen er for myk, tilsett mere panko-giljermel. Skjær auberginen i 3 mm tykke skiver. Vend en side av hver skive i potetmel og legg fyllet på denne siden. Legg en annen skive med potetmelsiden på fyllet og form dette til en plett. Så steker du auberginensandwichene på begge sider i varmt fett.  Når de er gjennomstekte tar du sandwichene ut av stekepannen, heller Kikkoman Teriyaki-barbecuesauce med honning i pannen og varmer den. Glasér auberginesandwichene i sausen und anrett med sennep. Pynt med små eringisopp og ferske vårløkringer og server plettene varme.

Ingredienser for 4 porsjon(er)

Våre Japas er designet som japansk tapas. Bare doble mengden av hver ingrediens, og du kan servere fingermat som hovedrett.