Grillet maiskolbe med ponzusmør

total tid 40 min.

Grillet maiskolbe er både en forrett og et tilbehør de aller fleste liker. Server den med et kryddersmør laget med ponzusaus og nyt smaken av søt mais og syrlig kryddersmør.

Ingredienser

4 porsjoner
200 g
smør
1 ts
sitronskall
1 ts
cayennepepper
4 
maiskolber
Næringsinnhold (per porsjon): 1973 kJ  /  493 kcal
174 g Fett
19,3 g Protein
72,6 g Karbohydrater

Tilberedning

Steg 1

Romtemperer smøret. Tilsett Kikkoman ponzu sitron, sitronskall og cayennepepper. Bland godt sammen til kryddersmør.

Steg 2

Gjør klart et bakepapirark og legg kryddersmøret på. Rull kryddersmøret sammen og sett kjølig, ca. 30-60 minutter.

Steg 3

Grill maiskolbene til de er gylne. Skjær en god bit av kryddersmøret og la smelte på de varme maiskolbene ved servering.

Oppskrifts-ID: 874

Oppskriften som PDF

Takk for tilbakemeldingen!

Gi oss tilbakemelding

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

Romtemperer smøret. Tilsett Kikkoman ponzu sitron, sitronskall og cayennepepper. Bland godt sammen til kryddersmør.

Gjør klart et bakepapirark og legg kryddersmøret på. Rull kryddersmøret sammen og sett kjølig, ca. 30-60 minutter.

Grill maiskolbene til de er gylne. Skjær en god bit av kryddersmøret og la smelte på de varme maiskolbene ved servering.

Gi oss tilbakemelding

Takk for tilbakemeldingen!

Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!

01
02
03

Gå ikke glipp av noe godt!

Registrer deg her og få regelmessig inspirasjon i innboksen!
Du har ikke fylt inn alle nødvendige felter.

Jeg vil gjerne motta e-post om nye tilbud og produktinformasjon. Meld deg av når som helst, helt gratis.