Grillet maiskolbe med ponzusmør
total tid
40 min.
Grillet maiskolbe er både en forrett og et tilbehør de aller fleste liker. Server den med et kryddersmør laget med ponzusaus og nyt smaken av søt mais og syrlig kryddersmør.
Næringsinnhold (per porsjon):
1973 kJ
/
493 kcal
174 g
Fett
19,3 g
Protein
72,6 g
Karbohydrater
Tilberedning
Steg 1
Romtemperer smøret. Tilsett Kikkoman ponzu sitron, sitronskall og cayennepepper. Bland godt sammen til kryddersmør.
Steg 2
Gjør klart et bakepapirark og legg kryddersmøret på. Rull kryddersmøret sammen og sett kjølig, ca. 30-60 minutter.
Steg 3
Grill maiskolbene til de er gylne. Skjær en god bit av kryddersmøret og la smelte på de varme maiskolbene ved servering.
Oppskrifts-ID: 874
Oppskriften som PDF
Takk for tilbakemeldingen!
Gi oss tilbakemelding
Trykk på antallet stjerner du vil gi. Jo flere, jo bedre!
Oppdag mer